Smartbones

Smartbones

Omdat we onze honden af en toe ook even lekker willen verwennen hebben we ruime selectie voor u geselecteerd. Alle snacks zijn per omdoos te bestellen en zijn daardoor voor u als fokker een stuk voordeliger als in de winkel.

Het merk Smartbones is toonaangevend in de wereld en maakt hondensnacks zonder Rawhide (Runderhuid) De Smartbones snacks zijn daardoor veel minder vet en lichter verteerbaar.

SmartBones Chicken sticks en bones zijn ongelofelijk smakelijke, verpakte kauwsticks met heerlijke kip en zonder huid. Ze zijn geschikt voor honden van alle soorten en maten. Deze smakelijke sticks zijn leuk om op te kauwen. Eerst werkt uw hond zich door de smakelijke buitenlaag met groenten heen om bij de binnenkant met kip te komen. Ze zijn verrijkt met vitamines en mineralen, ze bevatten extra weinig vet en zijn gemakkelijk te verteren.

SmartBones Grill Masters zijn nieuw en extra leuk om uw hond mee te verwennen. Vanaf nu kunnen uw honden gewoon lekker meedoen als u de BBQ aansteekt! Ze zijn gemaakt van vlees, groenten en zoete aardappel en bevatten absoluut geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen en ze zijn vetarm omdat er dus ook geen runderhuid in verwerkt is.  Deze snacks zijn gemaakt met de hoogste vleespercentages (31% tot 38%) op de hondensnacks markt. Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken en vormen, allen afgewerkt met een heerlijke BBQ smaak waar uw honden van zullen watertanden.

Kijk voor uitgebreide productinformatie en voedingsanalyse op : www.smartbones.eu