8in1 Snacks

8in1 Snacks

Omdat we onze honden af en toe ook even lekker willen verwennen hebben we ruime selectie voor u geselecteerd. Alle snacks zijn per omdoos te bestellen en zijn daardoor voor u als fokker een stuk voordeliger als in de winkel.

Het merk 8in1 heeft zich vanaf het begin ontwikkeld door innovatie en biedt producten en voeding van topkwaliteit voor een gelukkig en gezond dierenleven- een filosofie die steeds centraal staat bij 8in1.

De 8in1 Meaty Treats zijn gemaakt van gevriesdroogde vlees en groenten, ze zijn handzaam, niet vet en daardoor ideaal als belonings/trainings snack. Ze zijn gluten vrij en bevatten geen suiker, geen kleurstoffen, geen smaakversterkers en geen conserveermiddelen, terwijl al het goede van vlees behouden is. Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken.

De 8in1 Triple Flavour is een heerlijke kauwsnack in verschillende vormen gemaakt van Kip, Runderhuid en Varkenshuid. Langdurig kauwplezier zonder  toegevoegde suiker, smaakversterkers en kunstmatige conserveringsmiddelen.

De 8in1 Fillets zijn ontwikkeld als heerlijke en gezonde snack met kip en een Nutri-Center om het goede gedrag van uw hond te belonen. Het unieke Nutri-Center is speciaal ontwikkeld met het oog op de gezondheid van uw hond en is verkrijgbaar in verschillende smaken. De zak is bovendien ook hersluitbaar.

Kijk voor uitgebreide productinformatie en voedingsanalyse op : www.8in1.eu