Puppy app

In de vernieuwde Eukanuba Puppy App kunnen nieuwe puppy eigenaren terecht voor informatie en tips over het opvoeden van hun puppy.  De App bevat onder andere een uitgebreide online puppy kennisbank met veel tips over het opvoeden van een pup, een persoonlijk profiel voor elke pup waar de groei en ontwikkeling bijgehouden kan worden. Daarnaast stuurt de App handige notificaties op belangrijke momenten (denk aan bijvoorbeeld een reminder om de pup te laten enten. Al met al een leuke moderne tool om met de pup bezig te zijn!

Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om u als fokker extra te belonen en te waarderen. Met het fokkerswaarderingsprogramma kunt u als fokker sparen voor mooie Eukanubagadgets en kortingen op Eukanubavoeding. Als fokker krijgt u 5 Fokkerpunten voor elke in de app aangemelde, door u gefokte pup. Het systeem werkt als en ladder waarbij u steeds hoger komt, bij elke 25 punten kunt u een cadeau, gadget of een mooie korting claimen. Als fokker kunt u altijd zien welke pups voor de app zijn aangemeld op uw eigen fokkers pagina. Door deze app zal een pupkoper minder snel geneigd zijn over te stappen op een inferieur merk, waardoor uw pup een betere kans heeft om gezond op te groeien.

Uw pup kopers kunnen u dan vinden in de lijst met fokkers en u begint direct met het sparen van Fokkerpunten zonder verplichtingen of kosten uiteraard.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met, Sancuray van der Mee: Sancuray.vanderMee@eu.spectrumbrands.com of +31625013693

Apple Appstore

Google Playstore

Aanmelden

U kunt ook klikken op de QR code