Eukanuba Breeder Puppy & Junior

Onze unieke puppy recepten, in de smaken Kip en Lam-Rijst zijn op maat gemaakt om een optimale lichaamsconditie te ondersteunen en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen voor elk rastype .

Eukanuba droogvoer bevat DHA om puppy’s te stimuleren om te leren en beter trainbaar te maken, evenals calcium(*) voor een goede ontwikkeling van de botten. Het op maat gemaakte vezelmengsel van prebiotische FOS, MOS en bietenpulp bevordert een gezonde spijsvertering. De Eukanuba brokjes zijn verder goed voor een gezonde huid en glanzende vacht dankzij de natuurlijke bronnen van omega 6 en omega 3 in de juiste verhouding. Bovendien ondersteunen de unieke, zeshoekige vorm van de Eukanuba brokjes en het         (*) DentaDefense  tandverzorgingssysteem voor schone, gezonde tanden op lange termijn. Het voer is 100% compleet en uitgebalanceerd. Geavanceerde voeding voor puppy’s van kleine rassen ter ondersteuning van een optimale conditie van het lichaam en een levenslang welbevinden.

* Onze Large breed puppyrecepten, zowel de kip als de lam/rijst zijn speciaal voor de grotere rassen ontwikkeld met aangepaste lagere calcium en fosfor waardes om ervoor te zorgen dat ook deze pups evenwichtig kunnen opgroeien zonder groeipijnen. De Large breed puppybrok is ook de enige zonder Dentadefence omdat fosfor een onderdeel is van dat systeem.

Voor de Large breeds is daarom speciaal een tussenstap ontwikkeld, de Junior Large breed. Geschikt voor honden van grote rassen tussen 12 en 18 maanden oud en honden van zeer grote rassen tussen 14 en 24 maanden oud. De Junior Large brok bevat wel het Dentadefence systeem voor schone en gezonde tanden.

Kijk voor uitgebreide productinformatie en voedingsanalyse op : www.eukanuba.nl